Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Χαιρετισμός Προέδρου ΕΣΠΦΑΝΗ

Κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί δρομείς, φίλες και φίλοι του αθλητισμού, o Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής νομού Ηλείας, σας καλωσορίζει στον 4ο Γύρο του Πύργου.
Ως νεοσύστατος σύλλογος, για πρώτη φορά συνδιοργανώνουμε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για το Δήμο μας. Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό  οι γυμναστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την διοργάνωση του λαϊκού δρόμου του Πύργου, “θυσιάζοντας”τον ελεύθερο χρόνο τους για την αγάπη προς τον αθλητισμό και τους μαθητές – αθλητές...,τα παιδιά μας!
Σε αυτά και τους γονείς τους είναι αφιερωμένος ο Γύρος του Πύργου, γιατί πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχουν όραμα, ιδανικά,δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον. Και ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχουν είναι μέσω του αθλητισμού.
Όλοι όσοι συμμετείχαμε στην διοργάνωση του δρόμου, πιστεύουμε ότι θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν έναν όμορφο αγώνα διαδίδοντας τις πανανθρώπινες αξίες της ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθαι” , βαδίζοντας το δρόμο που χάραξαν οι πρόγονοί μας στην Ολυμπία.
Τέλος ,ο αγώνας αυτός  θα σταθεί αφετηρία για τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν τον αθλητισμό ως στάση ζωής και να μάθουν να αγωνίζονται με θεμιτό τρόπο και αποφασιστικά στον κοινωνικό στίβο.
Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου