Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου 4ου Γύρου Πύργου



Δελτίο Τύπου

            Πριν λίγες ώρες τελείωσε ο 4ος Γύρος Πύργου. Ήταν ένας αγώνας μοναδικός που γέμισε το κέντρο του Πύργου νιάτα ,ζωή, χαρά.
Ο στόχος του  Επιστημονικού Συλλόγου  Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηλείας  μέσω του λαϊκού  δρόμου ,και ο οποίος επετεύχθη, ήταν να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές – αθλητές...,τα παιδιά μας και τους γονείς τους να απολαύσουν έναν όμορφο αγώνα διαδίδοντας τις πανανθρώπινες αξίες της ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθαι” , βαδίζοντας το δρόμο που χάραξαν οι πρόγονοί μας στην Ολυμπία. Παρά τη πρωινή βροχή οι συμμετοχές έφτασαν τις 735.
 Ευχόμαστε αυτός ο αγώνας να σταθεί αφετηρία για τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν τον αθλητισμό ως στάση ζωής και να μάθουν να αγωνίζονται με θεμιτό τρόπο και αποφασιστικά στον κοινωνικό στίβο.
Η επιτυχία του αγώνα αποτελεί εφαλτήριο για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Πύργου, την Πολιτική Προστασία που εκπροσωπείται από την κ Διονυσοπούλου και τους εθελοντές της για την καθοριστική συμμετοχή στην επιτυχία του αγώνα, τον Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό τμήμα Πύργου και το σώμα  Εθελοντών Σαμαρειτών Αμαλιάδας και Πύργου, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας  κ. Δίπλα, τον υποδιευθυντή Τροχαίας κ. Αναγνωστάκη, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας, την υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος Δήμου Πύργου κ. Αγγελική Ζάγκλαρη, τους Διευθυντές και συναδέλφους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων που συμμετείχαν και τέλος τον κ. Ζέζα για την ηχητική κάλυψη.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου