Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Πιστοποίηση Α επιπέδου στις ΤΠΕ 2ο μέρος

 
Σε συνέχεια προηγούμενης επικοινωνίας μας, σας ενημερώνω σχετικά με τα προγράμματα πιστοποίησης εκπαιδευτικών στις βασικές δεξιότητες ΤΠΕ (Α’ επίπεδο), ότι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί από σήμερα 29/01/2015, μπορούν με χρήση των κωδικών τους να βλέπουν τα διαθέσιμα προγράμματα πιστοποίησης και να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο Πληροφορικό Σύστημα της Πράξης στη διεύθυνση: http://b-epipedo2.cti.gr/mis  (Επιλογή: «Διαχείριση Αιτήσεων Πιστοποίησης» -> «Νέα Αίτηση»).
Η σχετική ανακοίνωση του φορέα εδώ.
Σχετικά με την ανάκτηση κωδικών παρακαλώ να αναφερθείτε στην προηγούμενη ανακοίνωση του φορέα του έργου (σύνδεσμος εδώ) και όχι στο ΚΕΠΛΗΝΕΤ.
Διευκρινίζω ότι:
-όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν κωδικούς και μπορούν να τους ανακτήσουν μέσω της ίδιας παραπάνω πλατφόρμας (όπως αναφέρεται στην προηγούμενη ανακοίνωση του φορέα)
-μπορούν και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που διδάσκουν φέτος να αποκτήσουν κωδικούς και να συμμετέχουν στις διαδικασίες πιστοποίησης
-το ΚΕΠΛΗΝΕΤ και οι υπεύθυνοί του δεν εμπλέκονται άμεσα στις διαδικασίες πιστοποίησης ή έκδοσης κωδικών.
Παρακαλούνται οι κ. Διευθυντές / Προϊστάμενοι των εκπαιδευτικών μονάδων να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό της σχολικής μονάδας.

_____________________________________________________
Παναγιώτης Δρούζας
Υπεύθυνος Κε.Πλη.Νε.Τ. Ηλείας
( 2621360545

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου